Kirjoittanut annegr | 07.12.2009

6.12.2009 Tampere rn

Suuntasin jo lauantaina Nokialle Niinan ja Ramin luokse. Tarkoituksena oli jättää Tarmo Ramin ja Artun seuraksi siksi aikaa, kun Niinan ja nuorison kanssa käväisin Tampereella itsenäisyyspäivän näyttelyssä :).

Aamulla herätys oli taas epäinhimilliseen aikaan ainakin näin aamu-uniselle, pienen hetken teki mieli vain kääntää kylkeä ja unohtaa koko näyttely ;). Matkaan kumminkin lähdettiin. Kerrankin osui aikataulut hyvin yhteen, sekä kultsuilla että lapukoilla kehä alkoi samaan aikaan.

Junnuluokassa riitti osallistujia, mikä oli hyvää harjoitusta Taistolle. Kaikki meni kyllä alkukankeuden jälkeen hyvin. Juoksua olisi parannettava, mutta itse seisominen meni mielestäni ihmeen hyvin. Taisto jopa hetken seisoi kaikilla neljällä tassullaan ;).  Ehkä se tästä..

Tuomarina meillä oli Marjo Jaakkola.

Taiston arvostelu: ERI2 PU3 VA-SERT ” Erinomainen tyyppi. Miellyttävä pää. Hyvä ilme. Pitkä kaula. Oikea ylälinja. Hyvin kehittynyt eturinta. Sopiva luusto. Vahva runko. Tasapainoisesti kulmautunut. Riittävä rungon syvyys. Hyvä karva. Liikkuu hyvällä askeleella. Erinomainen luonne.”

Päivä oli kyllä kaikin puolin kiva :). Kiitoksia jälleen Niinalle seurasta.

Tasapuolisuuden vuoksi tässä myös Tarmosta seisotuskuva ;). Kiitos Niinalle molempien poikien kuvaamisesta!


Kommentit

  1. Katselinkin jo eilen tuloksista, että taas meni Taistolla loistavasti näyttely. Hienoa! Oletteko muuten kumpana päivänä tulossa messariin ja onko Tarmo tulossa myös?


Jätä kommentti

Kategoriat