Kirjoittanut annegr | 13.12.2009

12.12.09 V-09 ja 13.12.2009 PMV-09 – Taistosta PMJV-09

Pitkästä aikaa oli näyttely molempina päivinä.

Niina saapui jo perjantaina Lennin kanssa, molempina näyttelypäivinä meillä alkoi kehät melkein samoihin aikoihin. Mikä tietysti oli hyvä, niin ei kummankaan tarvinnut olla ”liian” aikaisin paikalla.

Lauantaina oli Voittaja näyttely, jossa junnu-urokset oli siirretty  toiselle tuomarille. Hyvinkin tiukalle tuomarille, sillä hän ei jakanut kovinkaan montaa eriä tai edes eh:ta. Suosikkiväri eilen oli sininen ja Taistolle iski se keltainen ;). Syy tähän oli se ettei Taisto ollut osannut käyttäytyä: ei ollut näyttänyt hampaitaan kunnolla eikä myöskään liikkunut kunnolla.

Niin…Taisto on vilkas ja hampaat on sinänsä ongelma, kun pelkkä nopea purennan tarkastus ei riitä. Myönnän olleeni hieman tai itse asiassa erittäin pettynyt, mutta tuomarin linja oli mikä oli eikä me siitä ihan hirveästi poikettu.

Tänään, sunnuntaina,  lähdettiin Niinan kanssa jo puoli tuntia lauantaita aiemmin liikkeelle välttääksemme lauantaisen ruuhkan. Ja se hyödytti, oli niin paljon helpompaa eikä ruuhka stressannut samalla tavalla kuin edellisenä päivänä. En tiedä väsyttikö Taistoa eilinen näyttely, pitkä metsälenkki vai mikä, mutta oli inan rauhallisempi :).

Tuomari jakoi vaaleanpunaista samaan tahtiin kuin eilen jaettiin sinistä ;).

Taisto jaksoi melko  hyvin esiintyä, petrattavaa vielä on, mutta onhan koira nuori ja ei niin kokenut näyttelykonkari. Eikä tämä omistajakaan konkari ole, onneksi aina on osunut kohdalle  joku joka on osannut ohjata minut ja koiran oikeeseen paikkaan  jne ;).

Luokassamme oli yhdeksän junnua. Tuomari tykästyi Taistoon ja niin Taistosta, pikku Taaperosta, tuli PMJV-09.

Arvostelu: ERI1, PU4 ”14 months old. Good bite. Very good type. Nice head. Very good top and outline. Good angulations. Good reach and drive”.


Kommentit

  1. Paljon onnea, ennustin siis ihan oikein! 😉 Seuraavaksi sitten FiMva -titteliä jahtaamaan, eiköhän sekin sieltä nopeasti tule. Harmi, ettei nähty.. Kävin kyllä kehän laidalla pyörimässä puolen päivän aikaan, mutta silloin oli jo nartut vuorossa.

    Heta

  2. Onnea Taaperolle!! Joko ruusuke pääsi jääkaapin oveen :o) Nyt kalenteri käteen ja katotaan ens vuoden menot.

  3. Mahtavaa! Onneks olkoon!


Jätä kommentti

Kategoriat